Робот за Почистване на прозорци Windroid 880 SprayWater Connected

-30% Робот за Почистване на прозорци Windroid 880 SprayWater Connected

Робот за Почистване на прозорци Windroid 880 SprayWater Connected

Робот на Испанския концерн CECOTEC! 

ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ОТ 12,08,2022 ДО 30,08,2022 ИЛИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ!

Conga Windroid 880 SprayWater Connected е стъклопочистващ робот с вакуумен мотор, който може да се залепя за стъклото. Този модел сам си дозира и впръсква течността, вече не е нужно вие да намокряте прозорците или подложките. Може да контролирате от дистанционното или от безплатното приложение. UPS системата не позволява на робота да падне от стъклото, дори при спиране на електричеството. CONGA има 2 специални почистващи колела, които свободно преминават по повърхността на прозорци и плочки.Лесно сменяемите микрофибърни подложки се използват на двете почистващи колела. Микрофибърните подложки се изполват за перфектно стъклопочистване както движението на ръка може да го направи. CONGA Windroid 880 SprayWater Connected има вграден изкуствен интелект, който да предвиди и изчисли пътя за почистване, да засече рамките на стъклата и да почисти целите прозорци.както Автоматичен режим на почистване, има също и ръчен режим за да контролирате робота с помощта на дистанционното управление.


Робот за почистване на прозорци 3 в 1: пръска, почиства и изсушава. Включва приложение и дистанционно управление за управление на устройството и течния спрей. Има 4 програми за управление на функциите и маршрута на робота.


  • УПРАВЛЕНИЕ НА ПРИЛОЖЕНИЕТО: движенията и маршрутът на робота са в дланта на ръката ви.
  • SMART CONNECTED: дистанционно управление, което ви позволява да управлявате и направлявате робота за почистване на прозорци.
  • ITECH WIN 4.0: Интелигентна навигация, изчислява идеалния маршрут за почистване, открива ръбовете на прозорците и почиства напълно цялата повърхност.
  • ТЕЧЕН СПРЕЙ: вътрешен течен спрей да се използва на всеки 3 секунди.
  • 3 СИСТЕМА ЗА СИГУРНОСТ: Тройна система за сигурност с непрекъснато захранване, алгоритъм за управление срещу изпускане и свръхустойчиво обезопасително въже.
  • 4 РЕЖИМА ПОЧИСТВАНЕ: 4 автоматични програми за почистване за почистване на прозореца от всяка позиция.
  • ADVANCE CLEAN 3: благодарение на своята интелигентна технология, той пръска, почиства и изсушава автономно по време на работа.
  • AUTOSTOP SYSTEM: спира автоматично в края на своята функция.

  • 399.99лв.
  • 279.99лв.
купи на изплащане
12 x 27.30 лв.