Конвекторна Фурна с пара Cecotec 4000 Combi Gyro Bake and Steam, 4в1

Конвекторна Фурна с пара Cecotec 4000 Combi Gyro Bake and Steam, 4в1

Конвекторна Фурна с пара 4в1 Cecotec 4000 Combi Gyro Bake and Steam - Фурната която всеки готвач трябва да има у дома!

Качество, гарантирано от CECOTEC Испания
Характеристики:


Парна фурна 4 в 1: фурна с пара, грил, конвекция и въздух. 
Голям капацитет от 40 литра. Енергиен клас А.
2400 W мощност за висока производителност и ефективно готвене на всякакъв вид храна. 
7 функции за приготвяне на храна по различни начини: фурна с печене, готвене на пара, парна фурна, фритюрник, размразяване, ферментация и 31 предварително зададени менюта. 
Функция за самопочистване с 2 режима: един от 25 минути при 100 ° C за почистване на интериора или дезинфекция на аксесоарите и друг от 50 минути, който ще се използва по-рядко за почистване на вътрешния генератор. 
Резервоар за вода с вместимост 1,4 L, който когато е празен или е под минимума, фурната ще го индикира и ще спре да работи, докато се напълни отново. 
Двойна стъклена врата с висока устойчивост (Low-E), която помага да се поддържа температурата във фурната, като изолира топлината вътре. 
Регулируема температура от 30 ° C до 230 ° C, с възможност за дехидратиране, достигаща оптималната температура за тази функция. 
Таймер до 120 минути, със система за обратно отброяване. 
4 нива на височина за адаптиране на топлината към нуждите на различните видове храни. По време на предварително загряване на фурната ще светне лампичка и тя ще се изключи, когато фурната достигне оптималната температура, за да може да се вкара храната. 
4 режима на отопление: горна и долна топлина, пара, конвекция и фурна + пара. 
Включва ротационен грил за печене на цели птици, пилета, меса и дръжка/вилица за печене на пилета с 360 ° C разпределена топлина. 
LED дисплей за управление на всички програми и функции. 
Вътрешна кухина от неръждаема стомана. Включва подложка за печене, скара и ръкавица, така че можете да извадите тавите, без да се изгаряте. 
Оборудвана с вътрешна светлина, която помага да се контролира състоянието на готвене.
  •  Бутон за заключваща система, който може да се използва по време на работа на програмата или дори когато фурната е изключена от съобръжения за безопасност.
  •  Размери : 52.5см x 43.5см x 51 cm; 24.7 килограма

  • 699.99лв.
купи на изплащане
12 x 68.24 лв.