Смарт Вентилатор Cecotec EnergySilence 620 MaxFlow Smart

Смарт Вентилатор Cecotec EnergySilence 620 MaxFlow Smart

Смарт Вентилатор Cecotec EnergySilence 620 MaxFlow Smart

Качество от Cecotec Испания


 • 18 “( 45см) вентилатор на пиедестална основа с 6 лопатки, 70 W, меден мотор и 3 скорости.
 • 75 градуса на въртене и регулируема височина на охлаждане до 20 cm.
 • Таймер, дистанционно управление и LED дисплей.
 • Страхотна стабилност.
 • Страхотна мощност от 70 W за по-добро освежаване на помещението, мигновено и ефективно.
 • Неговите 18 ”, равни на 45 см, му осигуряват голям диаметър, който подсилва въздушния поток. Всичко това в комбинация с неговите 6 остриета/перки позволяват равномерно разпределение на въздуха по време на работа.
 • Той включва дистанционно управление за лесно използване на неговите функции, без да се налага да го управлявате директно от вентилатора.
 • LED дисплеят на вентилатора позволява преглед на избраните настройки, на самия вентилатор или на дистанционното управление.
 • Меден мотор, който му осигурява изключително качество, издръжливост и мощност.
 • Програмируем таймер до максимум 7,5 часа, който ви позволява да зададете желаното време за работа и времето, в което искате вентилаторът да се изключи автоматично.
 • Опциите с 3 скорости ви позволяват да регулирате интензивността на въздушния поток според вашите нужди и към момента.
 • 3-те режима на вентилатора, Normal, Nature и Sleep позволяват да се регулира въздушният поток и интензивност към всеки момент и нужди.
 • 75º автоматично трептене за оптимално разпределение на въздуха из стаята.
 • Неговата регулируема височина, до 20 см, позволява настройка на вентилатора на желаното ниво, адаптиране към нуждите на всеки момент.
 • Той е изключително стабилен благодарение на здравата си 43-сантиметрова основа.

Резултати за превод4-в-1 изпарителен охладител. Охлаждане, нагряване, йонизатор и функция на вентилатора. 12-литров капацитет. 3 скорости. Дистанционно. ЛСД дисплей. 500 м3 / ч въздушен поток. 8-часов таймер. EnergySilence PureTech 6500 от Cecotec. 4-в-1 ClimaCare: 4-в-1 изпарителен охладител с охлаждане, топлина, йонизатор и функция на вентилатора. AirFlow 500: Голям въздушен поток до 500 m³ / h за освежаване или отопление на помещенията по най-бързия и равномерен начин. HeatingTech: Технология, която превръща изпарителния охладител в нагревател с висока производителност. 12 L Capacity Pro: Резервоар за вода с голям капацитет с професионален капацитет от 12 L за продължителна употреба. IonFuncion: Включва йонизаторна функция, която възстановява естествения баланс и пречиства въздуха чрез положителни йонни емисии. SmartControl: Включва дистанционно управление за осигуряване на максимален комфорт, управлявайте го лесно от дивана или леглото. TouchControl: Дисплей с докосване и усъвършенстван дизайн за лесно управление. EcoMode: Режим, който позволява ефективно потребление и максимално спестяване със сметката за електричество. Режим на заспиване: Режим, специално проектиран за релаксиращи моменти и нощни часове. Функция за 3 скорости: Изберете скоростта и идеалната интензивност във всеки момент с нейните 3 регулируеми скорости. Функция за автоматично завъртане: Автоматично трептене на вътрешното острие до 120 °, за да предложи по-голям ъгъл на аерация и да увеличи зоната на свежест. Технология за овлажняване: Овлажнява околната среда, за да подобри качеството на въздуха и позволява използването на аромати във водата. TimeControl: LCD дисплей, много лесен за използване с до 8-часов таймер за избор на желаното време за работа. Индикатор за пълна вода: Индикатор за вода, който ви уведомява кога резервоарът е празен, за да гарантира правилното функциониране на продукта. Icepack: Включва водни охладители за подобряване на охлаждащата функция. EnergySave: Висока енергийна ефективност с ниска консумация, 80 W в режим на охлаждане. Система UltraSilence: Безшумна система с минимално ниво на шум <65 dB. AirPure: Включва сложна система за филтриране на прах и частици, за да диша по-чист въздух, без прашец, акари, вируси или бактерии. Преносим Plug & Play: Преносим за удобен и бърз транспорт.

 • 93.99лв.