Смарт Вентилатор-кула Cecotec EnergySilence 890 Skyline

Смарт Вентилатор-кула Cecotec EnergySilence 890 Skyline

Смарт Вентилатор-кула Cecotec EnergySilence 890 Skyline

Качество от Cecotec Испания


 • Безшумен вентилатор-кула.
 • Осцилиращо въртене. Ниско ниво на шум
 • Технология EnergySilence: Създава моментално дълбоко усещане за чист въздух с максимална тишина и комфорт.
 • SmartControl: Интелигентно управление на вентилатора благодарение на дистанционното управление и LCD дисплея. Лесен за използване и интуитивен.
 • TotalControl 3: Вентилаторът предлага 3 различни режима на въздух:
 • Режим BREEZE: Насладете се на максимална свежест, без да се отказвате от тишината.
 • ECO режим: Поддържайте дома си свеж и спестете енергия и пари от сметката си за ток.
 • Режим SLEEP: Създаден, за да се насладите на спокоен и спокоен сън.
 • CopperEngine: Високоефективен изключителен двигател (100 % мед), максимална отговорност и издръжливост. Включва система за сигурност TermoSafe, която удължава срока на годност на вентилатора и избягва повреди и неизправности.
 • Функция 3Speed: Изберете между 3 работни скорости, за да регулирате интензитета на въздушния поток според вашите нужди.
 • CoolTimer: Таймерът е програмируем до 7,5 часа. След това време вентилаторът се изключва автоматично. Насладете се на максимален комфорт и пестете енергия.
 • RotateWind: Режим на въртене на лопатките, за да се осигури по-голям ъгъл на въздушния поток и широка зона на прохлада.
 • Здраве и безопасност: Вентилаторът му отговаря на настоящите разпоредби за безопасност и опазване на околната среда. Грижете се за хората и околната среда.
 • EasytoMove: Лесен за транспортиране и съхранение благодарение на дръжката си за транспортиране.

Резултати за превод4-в-1 изпарителен охладител. Охлаждане, нагряване, йонизатор и функция на вентилатора. 12-литров капацитет. 3 скорости. Дистанционно. ЛСД дисплей. 500 м3 / ч въздушен поток. 8-часов таймер. EnergySilence PureTech 6500 от Cecotec. 4-в-1 ClimaCare: 4-в-1 изпарителен охладител с охлаждане, топлина, йонизатор и функция на вентилатора. AirFlow 500: Голям въздушен поток до 500 m³ / h за освежаване или отопление на помещенията по най-бързия и равномерен начин. HeatingTech: Технология, която превръща изпарителния охладител в нагревател с висока производителност. 12 L Capacity Pro: Резервоар за вода с голям капацитет с професионален капацитет от 12 L за продължителна употреба. IonFuncion: Включва йонизаторна функция, която възстановява естествения баланс и пречиства въздуха чрез положителни йонни емисии. SmartControl: Включва дистанционно управление за осигуряване на максимален комфорт, управлявайте го лесно от дивана или леглото. TouchControl: Дисплей с докосване и усъвършенстван дизайн за лесно управление. EcoMode: Режим, който позволява ефективно потребление и максимално спестяване със сметката за електричество. Режим на заспиване: Режим, специално проектиран за релаксиращи моменти и нощни часове. Функция за 3 скорости: Изберете скоростта и идеалната интензивност във всеки момент с нейните 3 регулируеми скорости. Функция за автоматично завъртане: Автоматично трептене на вътрешното острие до 120 °, за да предложи по-голям ъгъл на аерация и да увеличи зоната на свежест. Технология за овлажняване: Овлажнява околната среда, за да подобри качеството на въздуха и позволява използването на аромати във водата. TimeControl: LCD дисплей, много лесен за използване с до 8-часов таймер за избор на желаното време за работа. Индикатор за пълна вода: Индикатор за вода, който ви уведомява кога резервоарът е празен, за да гарантира правилното функциониране на продукта. Icepack: Включва водни охладители за подобряване на охлаждащата функция. EnergySave: Висока енергийна ефективност с ниска консумация, 80 W в режим на охлаждане. Система UltraSilence: Безшумна система с минимално ниво на шум <65 dB. AirPure: Включва сложна система за филтриране на прах и частици, за да диша по-чист въздух, без прашец, акари, вируси или бактерии. Преносим Plug & Play: Преносим за удобен и бърз транспорт.

 • 81.99лв.