Смарт Вентилатор с водна мъгла Cecotec EnergySilence 590 FreshEssence

Смарт Вентилатор с водна мъгла Cecotec EnergySilence 590 FreshEssence

Смарт Вентилатор Cecotec EnergySilence 590 FreshEssence


Качество от Cecotec Испания

Вентилатор с пулверизатор на водна мъгла на пиедестал с разпръскване на водна мъгла за супер горещините,  за дома, терасата или градината,  3 Л резервоар за вода. Функция ''въртене'', Безшумен,  3 скорости, 5 остриета, Таймер, Меден двигател, Цифров дисплей.


FreshEssence: Небулайзер технология, която освежава околната среда с водни микрочастици. Насладете се на приятна обстановка с най-добрата миризма и максимален комфорт. Възможно е добавянето на етерични масла във водата с предпочитан аромат.

 • Технология EnergySilence: Създава незабавно дълбоко усещане за чист въздух с максимална тишина и комфорт.
 • CopperEngine: Изключителен двигател, 100% мед, висока ефективност и издръжливост, проектиран със система за сигурност TermoSafe, която удължава срока на годност и избягва инциденти.
 • Функция 3Speed: Изберете между 3 работни скорости (low-Night, medium-Eco и high-Turbo), за да регулирате интензивността на въздушния поток според вашите нужди.
 • SecuritySystem: Интегрирана система за сигурност.
 • AirFlow5: Технология, която се състои от 5 перки с голям диаметър (40 см), за да осигури максимален поток от свеж въздух по най-ефективния начин. Максимална свежест и минимална консумация.
 • Капацитет 3 L: Благодарение на големия си капацитет 3-литров резервоар достига до 12-часова автономност на водна пара, така че можете да се наслаждавате на най-добрата среда през целия ден.
 • Регулируема мъгла: Независимо адаптира водната пара, за да създаде различни среди у дома или на вашата тераса.
 • CoolTimer: Включва 7,5-часов таймер и след като програмираното време изтече, вентилаторът автоматично се изключва, осигурявайки ви максимален комфорт по време на използването му, така пестите енергия.
 • RotateWind: Режим на въртене, който осигурява по-голям ъгъл на въздушния поток и по-широка зона на свежест.
 • TotalControl: ъгълът на падане на въздушния поток може да се регулира.
 • Предпазна решетка, която не позволява достъп до остриетата.
 • Остриета от полумек AS материал, за по-голяма сигурност.
 • Здрава и стабилна основа с голяма повърхност, която осигурява пълна стабилност.
 • MinimalDesign: Внимателен минималистичен дизайн с елегантни линии, които се адаптират към вашата декорация на дома и се превръщат в идеалния елемент за декорация през топлите сезони.
 • Здраве и безопасност: Вентилаторът е в съответствие с действащото законодателство за безопасност и защита на околната среда.
 • Лесно преместване: Лесно преместване и съхранение благодарение на колелата си.

Резултати за превод4-в-1 изпарителен охладител. Охлаждане, нагряване, йонизатор и функция на вентилатора. 12-литров капацитет. 3 скорости. Дистанционно. ЛСД дисплей. 500 м3 / ч въздушен поток. 8-часов таймер. EnergySilence PureTech 6500 от Cecotec. 4-в-1 ClimaCare: 4-в-1 изпарителен охладител с охлаждане, топлина, йонизатор и функция на вентилатора. AirFlow 500: Голям въздушен поток до 500 m³ / h за освежаване или отопление на помещенията по най-бързия и равномерен начин. HeatingTech: Технология, която превръща изпарителния охладител в нагревател с висока производителност. 12 L Capacity Pro: Резервоар за вода с голям капацитет с професионален капацитет от 12 L за продължителна употреба. IonFuncion: Включва йонизаторна функция, която възстановява естествения баланс и пречиства въздуха чрез положителни йонни емисии. SmartControl: Включва дистанционно управление за осигуряване на максимален комфорт, управлявайте го лесно от дивана или леглото. TouchControl: Дисплей с докосване и усъвършенстван дизайн за лесно управление. EcoMode: Режим, който позволява ефективно потребление и максимално спестяване със сметката за електричество. Режим на заспиване: Режим, специално проектиран за релаксиращи моменти и нощни часове. Функция за 3 скорости: Изберете скоростта и идеалната интензивност във всеки момент с нейните 3 регулируеми скорости. Функция за автоматично завъртане: Автоматично трептене на вътрешното острие до 120 °, за да предложи по-голям ъгъл на аерация и да увеличи зоната на свежест. Технология за овлажняване: Овлажнява околната среда, за да подобри качеството на въздуха и позволява използването на аромати във водата. TimeControl: LCD дисплей, много лесен за използване с до 8-часов таймер за избор на желаното време за работа. Индикатор за пълна вода: Индикатор за вода, който ви уведомява кога резервоарът е празен, за да гарантира правилното функциониране на продукта. Icepack: Включва водни охладители за подобряване на охлаждащата функция. EnergySave: Висока енергийна ефективност с ниска консумация, 80 W в режим на охлаждане. Система UltraSilence: Безшумна система с минимално ниво на шум <65 dB. AirPure: Включва сложна система за филтриране на прах и частици, за да диша по-чист въздух, без прашец, акари, вируси или бактерии. Преносим Plug & Play: Преносим за удобен и бърз транспорт.

 • 209.99лв.
купи на изплащане
12 x 20.47 лв.