8 инча Универсална Авто Мултимедия с Android, 4G,GPS модул, Система за безопасност при шофиране, DVR предна камера, Задна Камера за паркиране, Bluetooth, SD слот, Radio Tuner

8 инча Универсална Авто Мултимедия с Android, 4G,GPS модул, Система за безопасност при шофиране, DVR предна камера, Задна Камера за паркиране, Bluetooth, SD слот, Radio Tuner

8 инча Универсална Авто Мултимедия с Android, 4G,GPS модул, Система за безопасност при шофиране, DVR предна камера, Задна Камера за паркиране, Bluetooth, SD слот, Radio Tuner


BulgariaMag Ви представя новия 2019 усъвършенстван модел авто мултимедиен плеър с 8 инча монитор, с операционна система ANDROID, много екстри и система за безопасност при шофиране.

Мултимедията е универсална и не се изисква да се реже таблото, а се поставя на самото табло отгоре. Захваща се със специално двойно лепещо за таблото. Има специален магнит на дъното на мултимедията който ''клика'' на поставката. Може да се маха по всяко време против кражба като се махне от магнитния клик и се взима с вас. Когато се поставя обратно- просто се клика на магнита, отваря се и се ползва. На таблото остава само поставката.
Мултимедията разполага с вградена специална система за безопасност при шофиране която разполага с пакет за безопасност(ROAD SAFETY WARNING SYSTEM) при шофиране- който струва хиляди левове и който се инсталира на най-новите автомобили( LDWS ; FCWS ; FVDW). Този пакет за безопасност следи и предотвратява преден сблъсък в градско или извънградско шофиране, информира за твърде близка дистанция, Следи и алармира за странно излизане от платното за движение( случващо се при заспиване), информира за опасности на пътното платно , информира за коли в ''мъртвата зона на видимост''. Също така когато сте спрели на светофар или трафик и автомобила пред вас тръгне- системата веднага ви информира за това за да избегнете забавено потегляне.
Има функция FM TRANSMITTER с помощта на която можете да ползвате Блутут разговори през тонколоните на автомобила , както и да слушате музиката от мултимедията през аудио системата на автомобила ви. За целта настройвате FM TRANSMITER-а от мултимедията и радиото на автомобила ви на една и съща честота и тогава се възпроизвежда всичко от мултимедията на аудио системата на автомобила ви( на тонколоните).
Мултимедията разполага с вградена DVR HD камера за записване на всичко което се случва на пътя.
Също така мултимедията разполага с 24 часов контрол на автомобила, с помощта на който от телефона си наблюдавате 24 часа автомобила си. Има система за автоматично записване на снимка или видео при удар на автомобила в спряно състояние, както и при кражба- автоматично шок сензора на камерата се активира при удар и започва да записва. Това е изключително полезно за да можете да удостоверите кой , кога и как ви е ударил когато не сте в автомобила си. Има функция MOTION DETECTION за автоматично стартиране на запис при засичане на движение пред камерата на автомобила.
Мултимедията има слот за СИМ карта, поддържа 4G.
Андроид операционна система която позволява както WI FI връзка,така и интернет от карта или от телефона Ви.
Има слотове за Sd и USB - може да гледате видео, слушате музика, снимки и т.н.
Има Bluetooth с помощта на който провеждате телефонни разговори в движение безопасно и слушате музика от телефона си през системата на автомобила.
Видео камера за паркиране в комплекта подарък за да паркирате приятно и безопасно с висока резолюция
4 ядрен ултра бърз процесор за приятна и бърза работа с мултимедията.
Има вграден GPS modul- Поддържа навигационни софтуери( изисква се инсталация).Можете да си инсталирате какъвто пожелаете: IGO, SIGYC...
2 камери- предна HD вградена и задна за паркиране
8 инча дисплей
Full HD видео
16 GB вградена памет в мултимедията
Поддържа 2G, 3G, 4G, LTE
Поддържа гласов контрол
Вградени говорители

Може да се свърже към запалката на автомобила( адаптора е включен в комплекта) или постоянно с кабелите в комплекта.


Съдържание:

Комплекта съдържа: 1 брой 8 инча мултимедиен плеър, 1бр GPS антена, 1бр вградена предна камера, 2бр падове с магнит за захващане за таблото, 1 бр камера за паркиране, 1бр кабели за постоянен монтаж, 1бр адаптор за захранване в запалката на автомобила, 1бр ръководство за ползване.
Важно: мултимедията има батерия, но тя има автономия около 10-15 минути и се използва само при екстремни ситуации при прекъсване на захранването да има 10-20 минути ток. Мултимедията е проектирана да работи постоянно на зарядно чрез адаптора за запалката на автомобила ви.

  • 259.99лв.

Опции