Детски GPS Смарт Часовник Maiki 601 с камера

Детски GPS Смарт Часовник Maiki 601 с камера

С ТОЗИ SMART GPS ЧАСОВНИК ЗА ДЕЦА ОТ 3 ДО 16 ГОД ВЪЗРАСТ ЩЕ ГАРАНТИРАТЕ БЕЗОПАСНОСТТА НА ВАШЕТО ДЕТЕ, КАТО СЛЕДИТЕ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО МУ С GPS И ГО КОНТРОЛИРАТЕ КАКВО ПРАВИ 


БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВГРАДЕНАТА В ЧАСОВНИКА ЦИФРОВА КАМЕРА.ЧАСОВНИКЪТ ПРЕДЛАГА МНОГО ФУНКЦИИ ЗА РОДИТЕЛСКИ КОНТРОЛ С КОИТО ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ ЗА ТОВА КЪДЕ Е ДЕТЕТО ВИ И КАКВО ПРАВИ. ИМА ИНСТАЛИРАНИ ИГРИ С ОБУЧЕНИЕ ЗА ДА НАПРЕДНЕ ДЕТЕТО ВИ И В УЧЕБНИЯ ПРОЦЕС. ИМА ОПЦИЯ ДА ПРОСЛЕДИТЕ ИСТОРИЯТА КЪДЕ Е БИЛО ДЕТЕТО ВИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН, КОИ МЕСТА Е ПОСЕТИЛО, КОЛКО ВРЕМЕ Е ПРЕКАРАЛО ТАМ И Т.Н. ЧАСОВНИКА Е ЧУДЕСНО РЕШЕНИЕ ЗА РОДИТЕЛИ НА ДЕЦА, КОИТО ТОКУ ЩО ВЕЧЕ ИЗЛИЗАТ САМИ ОТ КЪЩИ, ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ ИЛИ ДЕТСКА ГРАДИНА. ПОДХОДЯЩ Е ЗА ДЕЦА ОТ 3 ДО 16 ГОД ВЪЗРАСТ. ЧАСОВНИКЪТ РАБОТИ С ПОМОЩТА НА SIM КАРТА.

ФУНКЦИИ И ВЪЗМОЖНОСТИ

Функции и възможности:

Часовникът позволява локализиране на точното местоположение на детето, което го носи, чрез система от две технологии за локализация - GPS и LBS, като така гарантира сигурност, надеждност и точност на получените данни за позицията.Точност на сателитната връзка: до 5 метра, което е страхотно в днешно време. Освен това часовника разполага и с функция Безопасна зона, с нея задавате радиус в който детето ви може да се движи свободно, ако то напусне границите на зададения периметър вие ще бъдете уведомени веднага и ще можете да предприемете действия ако е нужно..Устройството предлага и запис на историята на маршрутите на детето ви. Има опция за гласов чат.

Какво по-добро решение от това да имате пълен контрол над детето си в този опасен живот?
Този продукт  ще се грижи и за здравето на вашето дете. Благодарение на вградената функция за измерване на крачки може да следите изминатите крачки, изразходените калории и разстояние. Така може да направите спортна програма на детето си и да следите нейното изпълнение, което би водело до един по здравословен и пълноценен живот за него.
Часовника има Вградена  аларма, с която може да настроите до 3 аларми за да напомнят на детето за дадено нещо. Вграден е и хронометър.
Часовника разполага и с уоки-токи функция, която позволява изпращане на гласови съобщения между часовникът на детето и приложение на родителският телефон.
Продукта разполага и с вградена цифрова камера, с която може да направите моментна снимка когато пожелаете за да разберете къде се намира детето и какво прави. Опция да забраните дадена област където не желаете детето ви да посещава. Веднага ще бъдете известени ако това се случи.

Специално приложение към часовника гарантира безопасни входящи и изходящи повиквания в телефона на детето. То може да бъде настроено да приема обаждания само от предварително зададени специални телефонни номера на близки и роднини и от никой друг., ако желаете Часовникът позволява и набиране на спешен номер при натискане на бутон SOS при проблем.

....И още много полезни екстри както за детето ви, така и за ваше спокойствие. Един чудесен и полезен подарък за семейството. 

ПАРАМЕТРИ И СПЕЦИФИКАЦИЯ:

 • Модел 2018
 • Камера: да
 • GPS: Да
 • Операционна система: съвместим с Android 2.3 и по-висока и IOS (IPHONE) 6.0 и по-висока
 • Процесор: MTK 6261
 • Дисплей: 1.4 инчов сензорен дисплей с резолюция 320 х 320 px
 • IPS тъчскрийн
 • Батерия: 450 mAh
 • Вградена памет 32  MB
 • Прожектор/ фенерче : да
 • Поддръжка на мрежи: 2G

КОМПЛЕКТА СЪДЪРЖА:

 • 1 бр. Смарт часовник за деца , зарядно USB • 59.99лв.