Умна Четка за миене на прозорци-Smart Window Cleaner

Умна Четка за миене на прозорци-Smart Window Cleaner
Смарт чистачка за миене на прозорци от ново поколение

Телефон за поръчка: 0883 221181

Предлага се в 3 варианта: за прозорци и стъклопакети с дебелина 15-24 мм (59,99лв) за 20-30 мм (69,99лв) или универсална за 5-35 мм (89,99 лв). Изберете желания модел четка от опцията по-горе.

КЪМ ВСЯКА ЗАКУПЕНА ЧЕТКА ПОЛУЧАВАТЕ  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА СПИДИ


ОПИСАНИЕ:

Почистването на прозорци е част от ежедневието ни. Сега всички купуват Умната Четка за почистване на прозорци ! Всеки иска това удобство! Всяка Дама желае да има този помощник и Да съкрати времето за миене на прозорците. Добре е ако може да я закупим от Вносител, а не от съмнителни места.
Това сега е възможно!

Край на трудното и мъчително миене на прозорци отвън и отвътре. Вече има Смарт чистачка за прозорци. С нея лесно миете труднодостъпни прозорци едновременно отвън и отвътре. Спестявате много време, нерви, неудобства и т.н. Само за секунди можете да почистите прозореца си без да се налага да се надвисвате навън и да се страхувате от падане и нараняване.Четката е с много силен магнит, едната част се слага на външната част на прозореца, другата се поставя от вътрешната, прилепва здраво и започвате да движите отвътре, като четката мие в същото време отвътре и отвън едновременно.. След това лесно се почиства и е готова за следващото миене. Има допълнително въженце, което се слага на ръката ви, за да предпази четката от падане навън.Подходяща за всякакви прозорци и стъклопакети с дебелина от 5 до 35 мм, както и за двойни и тройни прозорци със дадената дебелина.Преди употреба, моля, прочетете внимателно указанията за ползване, снимковия материал към него, както и видеото което е за референция. 

Опаковката съдържа:

1 бр четка за почистване на прозорци от 2 части
1 бр пластмасов разделител
2 бр.(1комплект) тампони за почистване
1 бр описание и инструкции за ползване


ВИДЕО ЗА МОДЕЛА 15-24 ММ  И МОДЕЛА 20-30ММ:
ВИДЕО ЗА УНИВЕРСАЛНИЯ МОДЕЛ 5-35 ММ:Приложените видеа са с информативна цел за придобиване на представа за основните възможности и начин на действие на продукта.
  • 59.99лв.

Опции