Комплект за Оформяне на Бюста Best Zeller

Комплект за Оформяне на Бюста Best Zeller

Комплект за Оформяне на Бюста Best Zeller


Предоставяме Ви Пълна дискретност относно вашата поръчка. Без потвърждения по телефона и с описание на пратката пред куриера: ''дамски принадлежности''. Пратката се изпраща незабавно на посочения адрес в поръчката.

Представяме ви Комплектът за Оформяне на Бюста Best Zeller , който Ви помага да увеличите бюста си по здравословен начин. С Комплекта за Оформяне на Бюста Best Zeller можете да възвърнете еластичността на гърдите си, особено при отпуснати гърди след раждане.

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ СЛЕД 4 до 8 СЕДМИЦИ!

С вибриращ масаж електродите тренират и тонизират мускулите Ви, като им придават обем. Комплектът за Оформяне на Бюста Best Zeller повдига и оформя бюста eфективно. Електродите генерират вибрации с ритмични движения, които произвеждат нещо подобно на микро масаж. Tова помага за премахване на токсините от бюста чрез лимфен дренаж. Използването на електродите засилва метаболизма и стимулира растежа на гръдния мускул. Tези вибрации не причиняват болка и нямат странични ефекти.Това е продукт свързан с лична хигиена и пристига до Вас запечатан с печат от Търговеца, гарантиращо нов и неизползван продукт


Телефон за поръчка: 0883 221181 или през системата на онлайн магазина

  • 45.99лв.