Лодка за захранка JABO 2BG с GPS, Сонар, Батерия 20А, Автопилот, ел. компас

Лодка за захранка JABO 2BG с GPS, Сонар, Батерия 20А, Автопилот, ел. компас

Лодка за захранка JABO 2BG с GPS, Сонар, Батерия 20А, Автопилот, ел. компас


ВНИМАНИЕ: ПОДОБРЕН И УСЪВЪРШЕНСТВАН МОДЕЛ лодка за захранка със вграден сонар и GPS. С метални уплътнения на витлото, капак на перките  и подобрена устойчивост. ИМА СЪЩИТЕ НА ВЪНШЕН ВИД МОДЕЛИ КОИТО СА СТАРИЯ МОДЕЛ БЕЗ ТЕЗИ ПОДОБРЕНИЯ!!
Лодката е с най-новите двигатели 575-Японски.Те издържат на по-голямо натоварване по-дълго време На връзката между двигателите и витлата е добавена пружина която чувствително намалява шумът от работата на лодката.Карданната връзка м/у двигателите и валовете на витлата е променена,което прави работата й много по-тиха.Самите валове на витлата са с по-надежна МЕТАЛНА изолация,която ги предпазва много по-добре от заплитане на шавар в тях.Този модел е с по-малък радиус на завиване.Това я прави и по-маневрена от предишния вид.

Основни функции и характеристики:

1.JABO предлага точна навигация и точно позициониране с точност до 2 метра. Сонара е с точност до 50 см.
2.JABO може да запамети до 8 локации на захранване и риболов. След това лесно с натискане на дадената локация лодката отива точно до зададената локация. С помощта на вградения сонар - Пускате лодката и гледате на сонара къде са пасажите с риба, на каква дълбочина са, запазвате дадената локация и продължавате да търсите…запазвате втората локация, третата и така до 8 локации. С;лед това започвате да захранвате на една от тях по избор и разпъвате с лодката до там….След известо време когато пасажа се измести- отивате на втората запаметена, третата и т.н…..или просто пускате лодката и със сонара търсите нова локация с нов пасаж само за минути. При нощен риболов обикновените лодки не могат да предложат надеждна локация. С JABO това не е проблем.
3.JABO 2BG има работна честота 2.4g,.
4.Всеки един път когато се използва лодката можете автоматично или ръчно да зададете стартовата точка. След това по всяко време с един бутон връщате лодката до стартовата точка на брега. При загуба на сигнал автоматично лодката се връща на брега на стартовата зададена точка. Така не можете да загубите лодката никога. При обикновените лодки без GPS при загуба на сигнал трябва да влизате на 200 метра да вадите лодката лично!
5 При всяко включване на лодката- автоматично се създава сигнал със сателита. Отнема от 30 секунди до 5 мин максимално до установяване на връзка със сателитите.
6.Мощността на лодката се осигуравя от мощен двойно 575 задвижващ мотор, специално създаден да работи тихо и да не плаши рибата.
8. Специална метална защита на перките отдолу и отзад. Така се избягва проблеми вследствие на заплитания във водорасли и други. Повечето лодки не предлагат тази защита и при тях силно се увеличава възможността от заплитане на перките .
9. 2 Навигационни светлини които осигуряват много добра видимост при нощен риболов. Различна подсветка по цвят ви дава възможност да управлявате и навигирате лодката и през нощта много лесно. JABO разполага и с отделна светлина(ФАР) за още по-голяма видимост и лесно управление.
10. Високотехнологичния сонар на JABO ви дава възможност за ултра висока точност, информация за рибата, пасажите, дълбочината на която се намират, размера на рибата, дълбочината на дъното, температурата на водата и други.
11. При дъжд или висока и купеста облачност е възможно GPS сигнала да е по-слаб поради по-бавното доистигане до САТЕЛИТИТЕ. Това е нормално за всички модели с GPS.
Размери: дължина 60см/ ширина 22см/височина 18см, Тегло 3 кг
12. JABO разполага с 1 батерия 20 А която ви дава възможност за до 5-6 часа непрекъсната работа на лодката! Може да си добавите и 1бр маркова раница / за носене на лодката по време на излет /.Раницата е фирмена на JABO.Изработена е с водоустойчива материя. Има два странични джоба /за дистанционното,зарядните у-ва,резервна батерия и др,/.Дъното и страниците са подсилени с омекотена материя за предпазване на лодката от неволни удари. Може да си добавите и допълнителна 20А батерия за допълнителни 5-6 часа работа и по-голямо удобство!
13. Лодката може да се движи напред, назад, наляво, надясно, освобождаване на куката, електронен компас, сателит, захранване, разпъване на корда и други екстри.
14.Скорост на придвижване: 80 метра в минута.
15.Обхват на дистанционното: до 400 метра.
16. Дълбочина на сонара: 1-30 метра.
17. GPS точност: до 2 метра.
18. Показване на дистанцията: ДА.
19, Навигационна дистанция 1000 метра(важно: 1000метра не означава достанция на дистанционното! означава до 300-400 метра далечина от дистанционното, но на криволичещо движение и търсене може да стигне до 1000метра от една запазена точка до друга, след това до третата и т.н.).
20. ТОВАРОНОСИМОСТ: ДО 1,5КГ. Може да изсипва захранката на определени дози или наведнъж.

Размери: дължина 60см/ ширина 22см/височина 18см


Комплекта съдържа:
1.Лодка-1бр.
2.Дистанционно управление - 1бр.
3.Зарядно -. 2бр.
4.Батерия 20А – 1бр.
5.Инструкция за работа с лодката на български
  • 839.99лв.

Опции

купи на изплащане
12 x 81.89 лв.