Енергоспестяващ Инфрачервен отоплителен панел TROTEC TIH 700 S

New Енергоспестяващ Инфрачервен отоплителен панел TROTEC TIH 700 S

Енергоспестяващ Инфрачервен отоплителен панел TROTEC TIH 700 S

Отопление до 15 кв.м., супер ниска консумация- само 700 вата !

Качество, гарантирано от TROTEC Германия!!!


Ефективен процес на нагряване с екологично чисто IR-C излъчване

Маркова нагревателна плоча с мощност 700 W във формат 1205 х 605 мм

Инфрачервеният отоплителен панел TIH 700 S е нашата най-добра препоръка за използване, когато конвенционалните нагреватели за въздух са достигнали своите граници поради процеса, преди това неотопляваните помещения трябва да бъдат оборудвани с ефективен източник на топлина без скъпи преустройства или искате да създадете допълнителна уютна топлина в собствените си четири стени по целенасочен и рентабилен начин.

Тъй като докато класическите нагреватели работят с конвекционна топлина, при която околният въздух се използва като топлоносител, нагрява се и след това се разпределя в помещението, нагревателният панел TIH 700 S генерира директна топлина без конвективни загуби чрез инфрачервено лъчение според естествения принцип на слънцето.

Този режим на работа отваря широка гама от възможни приложения за инфрачервения нагревателен панел TIH 700 S:

отопление на жилищни помещения

Независимо дали в жилищната зона, оранжерията или банята, като селективен допълнителен нагревател, инфрачервеното плоско отопление създава топлина директно там, където е необходима на обитателите. Може да се прикрепи към стената, за да спести място и изисква само стандартен контакт за отопление.

TIH 700 S също е рентабилна алтернатива за отопление при промяна на употребата на помещения без отопление, например като стая за хоби. Всички предмети в помещението се нагряват директно от инфрачервеното лъчение, т.е. не само хората, но и стените, таваните, подовете и мебелите, които след това постепенно освобождават съхранената топлина в помещението. Това също прави нагревателната плоча TIH 700 S рентабилна алтернативна отоплителна система, например за стари сгради с нощни нагреватели.


TIH 700 S


кетъринг използване

Като свободно стоящо или монтирано на стена устройство, инфрачервеният отоплителен панел TIH 700 S е идеалното решение за селективно отопление на търговски щандове или вътрешни дворове и е много по-ефективен от конвенционалните газови нагреватели.

Външните зони за пушене също могат да бъдат ефективно отоплени, а нагревателната плоча може да се използва и като черна дъска или табло за плакати.

По-бързо изсъхване на стенните повърхности

При изсушаване или саниране на сграда, инфрачервеното нагряване на подходящи стенни строителни материали предизвиква капилярен пренос на влага по посока на нагрятата повърхност на стената поради температурния градиент, който, за разлика от дифузията, може да изведе значително повече влага от стена за по-кратко време.

Когато влагата навлезе в помещението, тя се разпространява, поради което процесът на сушене може да бъде допълнително ускорен чрез комбинираното използване на кондензаторни сушилни Trotec, които контролирано поддържат влажността на въздуха в помещението на оптимално ниво.

отопление на работното място

Просто поставено изправено с помощта на крака, инфрачервеното точково отопление с TIH 700 S също предлага много предимства на проветриви или хладни работни места, например в склада, зад хладилни плотове и в работилници или големи халета.

Благодарение на оптичната технология 100% от топлината достига до работното място, околният въздух няма никакво влияние върху отоплителната мощност и не е необходимо едновременно да се отопляват големи незаети площи в залата, което е скъпо.


TIH 700 SПОЛЗИ ЗА ПРАКТИКАТА:

  • До 700 вата чиста топлинна мощност
  • Ефективен процес на нагряване с екологично чисто IR-C излъчване
  • Пренос на топлина чрез светлинни вълни - директно нагряване на обект без конвективни загуби
  • Максимална ефективност: 100% от използваната електрическа енергия се преобразува в топлинна мощност
  • Чиста топлина – без шум, без миризма, без конденз, без консумация на кислород, без неприятно вдигане на прах
  • Интегрирано устройство за окачване за закрепване към стена или монтажни скоби
  • Може да се използва и като стоящ уред
  • Може да се използва веднага - не са необходими допълнителни инсталации или скъпи преустройства
  • 269.99лв.
купи на изплащане
12 x 26.32 лв.