Климатична система с терморегулатор TROTEC 4в1: Отопление, Охлаждане, Сушене на дрехи, овлажняване

Климатична система с терморегулатор TROTEC 4в1: Отопление, Охлаждане, Сушене на дрехи,  овлажняване

Климатична система с терморегулатор TROTEC PAE 19 H, 4в1: Отопление, Охлаждане, Сушене на дрехи и пердета, Пречистване и овлажняване на въздуха.

Качество от TROTEC Германия За разлика от други подобни уреди които са без терморегулатор и работят без да изключват- Уреда TROTEC е с терморегулатор за поддържане на зададената температура, по този начин се пести електроенергия. Задавате температура от предварително зададените на уреда и когато се достигне- уреда спира да работи, когато падне с 2-4 градуса включва и отново вдига до зададените параметри.


БЕЗ ПРОБИВАНЕ НА СТЕНИ, БЕЗ ИЗВОДИ НАВЪН, БЕЗ ТРЪБИ!!! САМО ВКЛЮЧВАТЕ В ТОКА!!


Функция'' сушене на дрехи и пердета!! Тази климатична система ще ви служи през цялата година: Зимата ще ви отоплява, ще овлажнява въздуха и ще суши дрехите и пердетата ви, Лятото ще ви охлажда !!! И...също така ще краси дома Ви със своя неподражаем чар и красота. Полезна и красива мебел!

ВАЖНО: Охлаждането се осъществява чрез контейнер за вода с вместимост 4 литра вода и изпарител който преобразува водата в хладен въздух! Също така в комплекта има 2 броя малки приставки които се слагат във фризера и след замръзване се слагат в големия контейнер за водата.  Препоръчително е да се използват и допълнителни приставки за фризер или лед- колкото е по-студена водата- толкова по-студено ще прави уреда. Важно е също така да се отбележи, че консумацията на охлаждане е нищожна- само 80 вата( колкото една крушка). 

ОТОПЛЕНИЕТО Е НЕЗАВИСИМО-БЕЗ ВОДА, САМО ВКЛЮЧВАТЕ КОПЧЕТО И СЛАГАТЕ НА РЕЖИМ ОТОПЛЕНИЕ.


Охлажда, загрява, овлажнява, освежава и значително подобрява климата в помещението

Четири климатични функции в едно устройство - това прави елегантния бял въздушен охладител 4 в 1 препоръчван като всеобхватен талант за регулиране на климата в помещението. Независимо дали през лятото или през зимата, изключителната комбинация от охлаждане, отопление, овлажняване и освежаване ви глези през цялата година с контролиран от температурата климат на жилищното пространство в зоната за добро усещане.

Естествено ефективно охлаждане чрез изпаряване, което се отплаща

Като въздушен охладител с иновативна технология тип пчелна пита, PAE 19 H разпределя освежаващо хладен въздушен поток в цялата стая. Познавате активния принцип от природата. Полъхне ли свеж ветрец върху влажната кожа, веднага усещате приятно охлаждане. Охлаждащият ефект се дължи на изпарението. Необходимата за това топлинна енергия се отнема от въздуха, което води до значително понижаване на температурата. Всички въздушни охладители от серията PAE с пълнене със студена или ледена вода използват този естествен принцип на охлаждане. Веднага след като въздухът в помещението преминава през влажния филтър тип пчелна пита, той се охлажда чрез извличане на топлинна енергия, овлажнява се със студена или ледена вода, почиства се във въздушния филтър и се изхвърля в стаята като поток от свеж въздух. Без използването на химикали, енергоемки компресори и досадни маркучи за отработен въздух. Въздухоохладителят също има функция за изсушаване, за да предпази филтъра от пчелна пита от образуване на мухъл по време на съхранение. Просто натиснете бутона "Скорост на вентилатора" за 3 секунди. Устройството работи 20 минути на най-висока степен и автоматично преминава в режим на готовност след приключване на изсъхването.

Ефективен въздушен охладител с висока въздушна производителност и икономичен вентилаторен нагревател с практичен предварителен избор на температура

С PAE 19 H можете да се насладите на мобилни температури и оптимални климатични условия през цялата година. През лятото служи като охладител на свеж въздух и вентилатор, а през зимата като мощен нагревател с вентилатор и ефективен овлажнител. Неговата топлинна мощност с две настройки на топлина (1400/2000 вата) и предварително избираеми температурни диапазони (22/29/36 °C) е също толкова силна, колкото и охлаждането. Избираемите температурни диапазони са приблизителни и не са абсолютни. Температурата се контролира по енергоспестяващ начин с помощта на вграден стаен термостат. Ако целевата температура бъде достигната, нагревателният елемент се изключва, докато не е необходимо повторно загряване. По този начин помещения, които се използват рядко или не са свързани към основната отоплителна система (напр. зимни градини), могат да бъдат снабдени с топлина по особено енергийно ефективен начин. Вентилаторната печка е подходяща и за отопление в преходните периоди,

Свеж вятър вместо плътен въздух

Ако е необходимо, въздушният охладител може да се използва и като чист вентилатор с три нива на скорост за освежаване на въздуха. PAE 19 H има ръчно регулируеми вентилационни клапи (външни клапи) и режим на люлеене (осцилация) на вътрешните ламели за изпускане на въздух, които могат да бъдат включени във всички режими на работа, така че полезният въздушен поток да може да се разпределя или целево начин или върху голяма площ в помещението. При функцията за освежаване на въздуха (режим естествен вятър), въздушен поток, моделиран върху природата, се генерира чрез увеличаване и намаляване на интензивността на вентилацията.

Перфектен стаен климат по всяко време на годината – с максимален комфорт

С дебит на въздуха от 118 m³/h, 4-литров резервоар за вода и отоплителен капацитет до 2000 вата, PAE 19 H се препоръчва за охлаждане, отопление и подобряване на стайния климат в помещения до 20 m² или 50 m³.

Комбинираното подобряване на въздуха чрез охлаждане или отопление, освежаване на въздуха или вентилация и овлажняване гарантира балансиран климат в жилищното пространство във вашите четири стени или на работното място през цялата година. В допълнение, овлажняващата функция на PAE 19 H укрепва имунната система на организма. Инфекциозни вируси като грип и SARS-CoV-2 вируси понякога могат да витаят в стаята в продължение на няколко часа, когато нагрятият въздух е сух. Освен това има изсъхнали носни лигавици, които могат да уловят патогени само в ограничена степен. С оптимално овлажнен въздух (40 до 60 процента) вирусите падат по-бързо на земята и почистващата способност на носната лигавица се подобрява. Като мобилен овлажнител за въздух, PAE 19 H впечатлява през цялата година с капацитет на овлажняване от 0,6 l/h, за да поддържа влажността на въздуха в здравословен диапазон.

Комплект за комфорт: 8/15-часов таймер за автоматично изключване

Програмируемият таймер е удобен и практичен за автоматично изключване на PAE 19 H след предварително зададено работно време (1/2/4/8 часа). Това спестява ненужни разходи за електричество и никога повече няма да се притеснявате да изключите устройството, когато си лягате. Дори ако забравите да програмирате таймера, PAE 19 H мисли заедно с вас. След максимално време на работа от 15 часа уредът се изключва автоматично във всички режими на работа.

Свежест и охлаждане за спокоен сън: нощен режим

В нощен режим с интелигентно освежаване и охлаждане на въздуха, PAE 19 H осигурява здрав сън. Въздушен поток, който е адаптиран към вашите нужди за сън, ви позволява да се унесете в сън с или без активирано въздушно охлаждане. Мощността на вентилацията се намалява постепенно, докато устройството се охлади и освежи постоянно на най-ниското ниво с минимален фонов шум.

Всичко, което осигурява здравословен вътрешен климат

С множеството си опции за подобряване на въздуха и регулиране на температурата, въздухоохладителят 4 в 1 PAE 19 H позволява недостижим досега комфорт на живот. Гамата от функции се допълва от добре обмислени функции за комфорт. В обхвата на доставката вече е включен леден пакет за увеличаване на охлаждащия капацитет. Всички настройки на устройството могат да се извършват или чрез модерния контролен панел в горната част на устройството, или чрез IR дистанционно управление с голям обхват. Благодарение на функцията за памет, последните избрани режими на работа (въздушно охлаждане, функция за отопление, вентилация) и функцията за люлеене се запазват в режим на готовност. Плавно движещи се колелца за всички типове подове и практична дръжка за носене правят PAE 19 H гъвкав освежител за въздух, който може да се използва на различни места.

Принцип на естествено ефективно охлаждане

За разлика от климатиците, във въздухоохладителите не се използват химически хладилни агенти. Процесът на охлаждане протича по напълно естествен начин, освен това не са необходими нито изпускателен маркуч, нито сложни инсталации.

Мобилен въздушен охладител работи на принципа на естественото изпарително охлаждане. Знаете това от собствен опит: ако духате върху влажна кожа, усещате незабавен охлаждащ ефект, тъй като процесът на изпаряване отвежда топлината. Същото е и с въздушните охладители или въздушни охладители: Вътре във въздушния охладител има филтърна подложка, напоена с вода. Топлият въздух се насочва от задната страна на устройството през мократа филтърна подложка и се охлажда, докато се изпарява. След това вече по-хладният въздух се издухва в стаята от вентилатор.

Съвет за освежаване: колкото по-студена е водата, толкова по-голям е охлаждащият капацитет. Ако поставите охлаждащия пакет, включен в обхвата на доставката, в резервоара за вода, капацитетът на охлаждане може да се увеличи. Тази допълнителна свежест може да се постигне и с кубчета лед.

С лесно видимия индикатор за нивото на напълване можете да видите с един поглед дали все още има достатъчно вода в резервоара за вода, който може да се почисти бързо и лесно. Ако водният резервоар е празен или недостатъчно напълнен, режимът на работа "въздушно охлаждане" се изключва след 45 секунди. Устройството сигнализира с предупредителен звуков сигнал, че резервоарът за вода трябва да се напълни. Практичните щипки за фиксиране на резервоара за вода могат да се използват и за съхранение на захранващия кабел с дължина 1,80 м в хоризонтално положение. Не бъркайте уреда с мобилен климатик- климатиците работят с фреон и компресор и се пробиват дупки в стените. При този уред не се пробиват дупки и не работи с фреон или с компресор.

  • 379.99лв.
купи на изплащане
12 x 37.04 лв.