Полуавтоматична Кафемашина CECOTEC Semi-Automatica Instant Ccino

Полуавтоматична Кафемашина CECOTEC Semi-Automatica Instant Ccino

Полуавтоматична Кафемашина CECOTEC SEMI-AUTOMATICA 

Качество, гарантирано от CECOTEC  ИСПАНИЯ!!! ВСЕИЗВЕСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН ФАКТ в кафе индустрията Е, че Най-важното за една кафемашина или кафеавтомат е налягането на помпата. Колкото е по-голямо налягането на помпата- толкова кафето и кафенапитката е с по-наситен аромат , с по-голям каймак, с по-плътен вкус! Повечето кафемашини и кафеавтомати на пазара са с помпи до 15 бара. Кафемашина Cecotec Semi Automatica Cchino 20  е с помпа с цели 20 бара!!! Тя осигурява невероятен кафе аромат и вкус, плътен каймак благодарение на специалната крема система и наслада от кафето , както никога досега. НЯМА МЯСТО ЗА СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ ПОМПА 15 И 20 БАРА! Има само крайния резултат: Кафе вкус и аромат неизпитван досега!!! 


Всички кафемашини и кафеавтомати може да разгледате на следния линк:


https://bulgariamag.com/kafemashini

Полуавтоматичната машина приготвя всички видео кафета и напитки само с едно натискане на бутона. Няма нужда вие да спирате или да следите кафето да не го ''изпуснете''. Просто натискане желаното кафе и машината ще го направи както сте пожелали и ще се изключи след това. Голяма мощност 1350 W ...И НАЙ-ВАЖНОТО ЗА ЕДНО КАФЕ- ПОМПАТА... а тя е с невероятните 20 бара налягане, което ще ви гарантира страхотни напитки, страхотно професионално направено кафе.

Резервоар за мляко 500 мл, резервоар за вода 1400 мл-подвижен. Използва смляно кафе, позволява приготвяне на чай, автоматично приготвя капучино и лате само с едно натискане на бутона. Покритие от неръждаема стомана. Включва мерителна лъжица и преса за натискане на кафето.

Възможност за регулиране на височината на чашите- за да може да ползвате по-ниски и по-високи чаши.

Възможност едновременно приготвяне на едно или две кафета наведнъж.

Термоблок отоплителна система. Технология FORCE AROMA ЗА страхотен кафе вкус!

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ЛЮБИМОТО СИ КАФЕ ( ЕСПРЕСО, КАПУЧИНО, МАКИАТО, ЛАТЕ ) с Кафемашина CECOTEC SEMI-AUTOMATICA
Предлага се в цвят сребърен INOX  • 299.99лв.
купи на изплащане
12 x 29.25 лв.