Кафеавтомат CECOTEC Mega Automatica Touch Screen serie 9000 Nera

-24% Кафеавтомат CECOTEC Mega Automatica Touch Screen serie 9000 Nera

Кафеавтомат CECOTEC MEGA AUTOMATICA TOUCH SCREEN serie 9000 Nera

Качество, гарантирано от CECOTEC  ИСПАНИЯ!!! 

ОФЕРТАТА  Е ВАЛИДНА ОТ 18,10,2020 ДО 17,11,2020 ИЛИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ


Модела разполага с възможност за монтиране на специален филтър против варовик, който увеличава значително живота на този чудесен уред и спомага за по-прекрасното кафе изживяване чрез приготвянето на кафе напитка без котлен камък във водата!! Може да го добавите към уреда от опцията ''Добави филтър против варовик''.


ВСЕИЗВЕСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН ФАКТ Е, че Най-важното за една кафемашина или кафеавтомат е налягането на помпата. Колкото е по-голямо налягането на помпата- толкова кафето и кафенапитката е с по-наситен аромат , с по-голям каймак, с по-плътен вкус! Повечето кафемашини и кафеавтомати на пазара са с помпи до 15 бара. Кафеавтомат CECOTEC Mega Automatica Touch Screen serie 9000 Nera е с помпа с цели 19 бара!!! Тя осигурява невероятен кафе аромат и вкус, плътен каймак благодарение на специалната крема система и наслада от кафето , както никога досега. НЯМА МЯСТО ЗА СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ ПОМПА 15 И 19 БАРА! Има само крайния резултат: Кафе вкус и аромат неизпитван досега!!! Кафеавтомата работи както с кафе на зърна, така и с мляно кафе!


ПЪЛНО УПРАВЛЕНИЕ СЪС СЕНЗОРЕН ТЪЧ ЕКРАН И ЕКРАННИ СНИМКИ!! И сега идва най-важното:

Power Matic Cchino 9000 MEGA AUTOMATICA на ''CECOTEC'' разполага с опция: Персонализиране на напитките: може да се добавят няколко акаунта(Юзъра) и всеки един член на семейството да си запази настройките за всяко едно кафе, дори да го именува: ''Еспресото на Иван, Капучиното на Мария, Латето на Петя''....Настройките се запазват само веднъж и всеки един член у дома си настройва всяка една напитка как я желае( по-силна, по-слаба, по-дърга, по-къса, колко грама кафе, колко мл мляко...дава име на напитката и готово! И след това само с едно натискане на бутона всеки член на семейството получава своята напитка..всеки ден, без да има нужда всеки да настройва как желае кафето или напитката! Тази иновация на CECOTEC  в серията си 9000 спестява много време, неудобства рано сутрин, и с умопомрачително силната си италианска помпа с мощност 19 бара позволява да се насладите на строхотно кафе, както никога досега.


·         Най-добрата технология ForceAroma, с помпа за налягане 19 бара, за да получите най-добрия каймак и максимален аромат. Перфектни резултати: американско кафе, еспресо, капучино, лате, горещо мляко. Всеизвестен факт е , че най-важното нещо за перфектното кафе е помпата. 19 бара позволява наистина получаването на страхотно кафе!

·         Благодарение на системата Custom4you можете да конфигурирате параметрите по ваш вкус, за да получите перфектното кафе и да го запишете, за да му се наслаждавате всяка сутрин. МОЖЕТЕ ДА НАСТОЙВАТЕ ДЪЛЖИНАТА НА КАФЕТО, ВИДА МУ, С ПОВЕЧЕ ИЛИ ПО-МАЛКО МЛЯКО, ДА ЗАПАЗИТЕ ДАДНАТА НАПИТКА , КАКТО И ДРУГИТЕ ПОЛЗВАТЕЛИ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ НАСТРОЙКИ И ЗАПАЗВАНЕ НА ИМЕТО, РАЗЛИЧНИТЕ КАФЕТА И Т.Н.!!!

·         Кафеавтомат със система Plug & Play, която позволява автоматично да се приготвят всички видове топли напитки след натискане на 1 бутон.

·         Пригответе пълно ароматно капучино,, лате, макиато, американо... като натиснете само 1 бутон.

·         AllCappuccino система, приготвя лате и капучино, като автоматично добавя точното количество кафе и мляко или пяна директно в чашата. Контейнера за мляко може да се съхранява в хладилника.

·         Кафеавтомата се адаптира към всички вкусове благодарение на своята система Custom4You, с напълно адаптивни настройки: интензивност, аромат, температура, обем, време на варене на мляко.

·         Пригответе винаги перфектно кафе, без да се налага да зависите от капсули, благодарение на 250-г резервоар за кафе на зърна с капак, за да запазите аромата по-добре, и вградена керамична мелница с 5 нива на смилане.

·         Технология ForceAroma с италианска помпа с налягане, 19 бара, която постига най-добрата пяна и максимален вкус. Перфектни резултати за приготвяне на американско кафе, еспресо, капучино, лате, горещо мляко или чай.

·         Термоблок отоплителна система: за по-бързо и равномерно нагряване на водата.

·         Дигитален контролен панел с LCD дисплей, изключително интуитивен и много лесен за използване. 

·         Запомнете параметрите си, за да приготвите кафе по ваш вкус бързо и лесно.

·         Позволява варенето на смляно кафе благодарение на допълнителния му отделен резервоар с монодоза.

·         Системата за почистване AlwaysClean за поддръжка на вашата машина за кафе, показваща твърдостта на водата във вашия град. Самопочиства се след всяко изключване.

·         1,7-литров подвижен резервоар за вода.

·         Регулируем чучур за кафе, от 10,5 см до 15 см, за да се адаптира към еспресо чаши и големи чаши за закуска.

·         Контейнер за кафе на зърна/капацитет/: 250-g /кафе а зърна/

·         Контейнер за смляно кафе: за да можете да имате още една опция за кафе( безкофеиново например!!)

·         5 нива на смилане

·         Преносим контейнер за мляко /капацитет/ 500 ml,/с възможност за съхранение в хладилник

·         Налягане на помпата: 19 bar.

·         Дигитален контрол панел,

·         LCD дисплей

·         Запомня параметрите за желаното кафе

·         Контейнер за смляно кафе, контейнер за кафе на зърна

·         AlwaysClean - за автоматично почистване при всяко изключване

·         Капацитет на контейнер за вода 1.7

·         Регулиируема поставка за чаши: 10.5 cm to 15 cm, .

·         Мощност 1400 W.

·         Размери /ДхШхВ/ :45х27х35.5

·         Тежест:10.9 Kg.

·         Мощност 100 W.

·         Подвижна тава за капене

·         Светлинен индикатор

  • 1,449.99лв.
  • 1,099.99лв.

Опции

купи на изплащане
12 x 107.23 лв.