Уред за Премахване на Мазоли и почистване на крака Mini Pedi Pro

Уред за Премахване на Мазоли и почистване на крака Mini Pedi Pro

Уред за Премахване на Мазоли Mini Pedi Pro Silk

Спестете време и пари, като сами си правите педикюра у дома! Сега това е възможно, благодарение на невероятния уред за премахване на мазоли Mini Pedi Pro Silk! Този ефективен метод е бърз и лесен. Можете да го използвате за премахване на неприятни мазоли и брадавици, които нараняват краката ви. С този удобен уред за премахване на мазоли ще подобрите здравето и вида на ходилата си. Купете уреда за премахване на мазоли Mini Pedi Pro Silk сега на най-добра цена и имайте красиви и здрави ходила! Освен това, поради малкия си размер, той може удобно да се носи навсякъде.

Уредът за премахване на мазоли Mini Pedi Pro Silk е необходимост за грижата за краката. Той е с ергономичен дизайн и движеща се глава, която нежно премахва мазолите и мъртвата кожа. Нищо не може да се опре на този невероятен уред за премахване на мазоли! Той е идеален за чувствителна кожа и може да се използва за пети, ходила и дори пръсти. Mini Pedi Pro Silk включва уред за премахване на мазоли с опаковка, полиращ диск, диск за пилене, 12 полиращи подложки и малка четка за почистване. Mini Pedi Pro Silk има две скорости: ниска (за премахване на суха кожа) и висока (за премахване на по-трудните мазоли). Работи с батерии (4 х АА, не са включени). Прибл. размери: 6 x 14 x 5 cм.

Това е продукт свързан с лична хигиена и пристига до Вас запечатан с печат от Търговеца, гарантиращо нов и неизползван продуктТелефон за поръчка: 0883 221181

  • 7.99лв.