Микрофибърна подложка за робот прахосмукачка Conga, ILIVE V5S , ISEE LIFE PRO 3

Микрофибърна подложка за робот прахосмукачка Conga, ILIVE V5S , ISEE LIFE PRO 3

Микрофибърна подложка за робот прахосмукачка ILIVE V5S , ISEE LIFE PRO 3, Conga (  2290, 3290, 3790, 4090, 5090, 5490)

Цена за 1 бр.- 24,99 лв

  • 24.99лв.