Климатична система ClimaCare: 4в1: Отопление, Охлаждане, Пречистване и йонизиране на въздуха

Климатична система ClimaCare: 4в1: Отопление, Охлаждане, Пречистване и йонизиране на въздуха

Климатична система ClimaCare EnergySilence PureTech 6500:

Система 4-в-1: охладител, отоплител, йонизатор, пречиствател и арома дифузер

Качество от Cecotec Испания

ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА 2 ИЛИ ПОВЕЧЕ БРОЯ ПОЛУЧАВАТЕ СПЕЦИАЛНА ЦЕНА 469.99ЛВ ЗА БРОЙ !!!


БЕЗ ПРОБИВАНЕ НА СТЕНИ, БЕЗ ИЗВОДИ НАВЪН, БЕЗ ТРЪБИ!!! САМО ВКЛЮЧВАТЕ В ТОКА!!


Чували ли сте досега за уред който охлажда, отоплява, пречиства, йонизира и ароматизира въздуха? 

Климатична система ClimaCare: 4-в-1: охладител, отоплител, йонизатор, пречиствател и арома дифузер.

Тази климатична система ще ви служи през цялата година: Зимата ще ви отоплява, Лятото ще ви охлажда, и през цялата година ще се радвате на свеж, йонизиран, ароматизиран и чист въздух в дома си !!! И...също така ще краси дома Ви със своя неподражаем чар и красота. Полезна и красива мебел!

ВАЖНО: Охлаждането се осъществява чрез контейнер за вода с вместимост 12 литра вода и изпарител който преобразува водата в хладен въздух! Също така в комплекта има 2 броя малки приставки които се слагат във фризера и след замръзване се слагат в големия контейнер за водата( 12 литра).  Препоръчително е да се използват и допълнителни приставки за фризер или лед- колкото е по-студена водата- толкова по-студено ще прави уреда. Важно е също така да се отбележи, че консумацията на охлаждане е нищожна- само 80 вата( колкото една крушка). 

ОТОПЛЕНИЕТО Е НЕЗАВИСИМО-БЕЗ ВОДА, САМО ВКЛЮЧВАТЕ КОПЧЕТО И СЛАГАТЕ НА РЕЖИМ ОТОПЛЕНИЕ.


 • Климатична система ClimaCare: 4-в-1: охладител, отоплител, йонизатор и арома дифузер.
 • AirFlow 500: Голям въздушен поток до 500 m³ / h за освежаване или отопление на помещенията по най-бързия и равномерен начин.
 • HeatingTech: Технология, която превръща изпарителния охладител в нагревател с висока производителност.
 • 12 L Capacity Pro: Резервоар за вода с голям капацитет с професионален капацитет от 12 L за продължителна употреба.
 • IonFuncion: Включва йонизаторна функция, която възстановява естествения баланс и пречиства въздуха чрез положителни йонни емисии.
 • TouchControl: Дисплей с докосване и усъвършенстван дизайн за лесно управление.
 • Дистанционно в комплекта
 • EcoMode: Режим, който позволява ефективно потребление и максимално спестяване със сметката за електричество.
 • Режим на заспиване: Режим, специално проектиран за релаксиращи моменти и нощни часове.
 • Функция за 3 скорости на охлаждане и 2 степени на отопление: Изберете скоростта и идеалната интензивност във всеки момент с нейните 3 регулируеми скорости.
 • Функция за автоматично завъртане: Автоматично трептене на вътрешното острие до 120 °, за да предложи по-голям ъгъл на аерация и да увеличи зоната на свежест.
 • Функция арома дифузер за ароматизиране на помещението и ароматерапия: Използва стандартни етерични масла с различен аромат.
 • TimeControl: LCD дисплей, много лесен за използване с до 8-часов таймер за избор на желаното време за работа.
 • Индикатор за пълна вода: Индикатор за вода, който ви уведомява кога резервоарът е празен, за да гарантира правилното функциониране на продукта.
 • Icepack: Включва 2броя водни охладители за подобряване на охлаждащата функция. Препоръчително е да се закупят допълнителни охладители.
 • EnergySave: Висока енергийна ефективност с ниска консумация, 80 W в режим на охлаждане. В режим на отопление консумацията е на 2 нива- 1000 вата и 2000 вата.
 • Система UltraSilence: система с минимално ниво на шум <65 dB.
 • AirPure: Включва сложна система за филтриране на прах и частици, за да диша по-чист въздух, без прашец, акари, вируси или бактерии.
 • Преносим Plug & Play: Преносим за удобен и бърз транспорт.
 • Регулира се мощността , а не температурата! Не бъркайте този уред с климатик- климатиците работят с фреон и се пробиват дупки в стените. Този уред работи с изпарител, без фреон и не се пробиват дупки
 • Проектирано в Испания, произведено в КНР

Резултати за превод4-в-1 изпарителен охладител. Охлаждане, нагряване, йонизатор и функция на вентилатора. 12-литров капацитет. 3 скорости. Дистанционно. ЛСД дисплей. 500 м3 / ч въздушен поток. 8-часов таймер. EnergySilence PureTech 6500 от Cecotec. 4-в-1 ClimaCare: 4-в-1 изпарителен охладител с охлаждане, топлина, йонизатор и функция на вентилатора. AirFlow 500: Голям въздушен поток до 500 m³ / h за освежаване или отопление на помещенията по най-бързия и равномерен начин. HeatingTech: Технология, която превръща изпарителния охладител в нагревател с висока производителност. 12 L Capacity Pro: Резервоар за вода с голям капацитет с професионален капацитет от 12 L за продължителна употреба. IonFuncion: Включва йонизаторна функция, която възстановява естествения баланс и пречиства въздуха чрез положителни йонни емисии. SmartControl: Включва дистанционно управление за осигуряване на максимален комфорт, управлявайте го лесно от дивана или леглото. TouchControl: Дисплей с докосване и усъвършенстван дизайн за лесно управление. EcoMode: Режим, който позволява ефективно потребление и максимално спестяване със сметката за електричество. Режим на заспиване: Режим, специално проектиран за релаксиращи моменти и нощни часове. Функция за 3 скорости: Изберете скоростта и идеалната интензивност във всеки момент с нейните 3 регулируеми скорости. Функция за автоматично завъртане: Автоматично трептене на вътрешното острие до 120 °, за да предложи по-голям ъгъл на аерация и да увеличи зоната на свежест. Технология за овлажняване: Овлажнява околната среда, за да подобри качеството на въздуха и позволява използването на аромати във водата. TimeControl: LCD дисплей, много лесен за използване с до 8-часов таймер за избор на желаното време за работа. Индикатор за пълна вода: Индикатор за вода, който ви уведомява кога резервоарът е празен, за да гарантира правилното функциониране на продукта. Icepack: Включва водни охладители за подобряване на охлаждащата функция. EnergySave: Висока енергийна ефективност с ниска консумация, 80 W в режим на охлаждане. Система UltraSilence: Безшумна система с минимално ниво на шум <65 dB. AirPure: Включва сложна система за филтриране на прах и частици, за да диша по-чист въздух, без прашец, акари, вируси или бактерии. Преносим Plug & Play: Преносим за удобен и бърз транспорт.

 • 499.99лв.
 • 2 or more 469.99лв.
купи на изплащане
12 x 48.74 лв.