Енергоспестяващ конвектор IVIGO EPK Manual

Енергоспестяващ конвектор IVIGO EPK Manual

Енергоспестяващ  конвектор IVIGO EPK Manual

Предлага се в 2 варианта: 1000W за отопление до 12 кв.м. и 2000W за отопление до 24кв.м.

Размери на уреда: модел 1000W: 70см/45см ; Модел 2000W : 90см/ 45см/8см

Уредът е с термореулатор за поддържане на зададената температура. Когато я достигне - уредът изключва и когато падне с 2 градуса под зададената отново се включва. По този начин пести много електроенергия.
Нисък разход на енергия, термостат, ниска температура на контактната повърхност.

Търсенето на топлина зависи от фактори като: външна температура, изолация на помещението, цикли на затваряне / отваряне на врати / прозорци.

Електрическите конвектори Vigo се произвеждат, за да донесат комфорт, ефективност и безопасност.

Продуктите на Vigo са сертифицирани съгласно EN60335 и носят маркировката CE.

Корпусът и предният панел на конвектора ivigo са произведени с най-качествената студено валцована стомана. Нагревателният елемент с алуминиеви конвектори, разположени в блока, осигурява отоплението с помощта на решетките върху тях. Студеният въздух, който влиза през каналите в долната част на тялото, излиза като горещ въздух през решетките на предния панел, следвайки своя ход чрез електрическо съпротивление. Циркулираният по този начин въздух осигурява отоплението с помощта на естествената циркулация.

Уредът предлага много предимства поради отоплението за много кратко време, заемането на малко пространство и ниското му тегло.

Използваната боя не съдържа химикали, вредни за човешкото здраве.


 • Уредът загрява цялата стая. Може да се използва безопасно в детски и бебешки стаи. Активира се и се деактивира автоматично в зависимост от стайната температура.
 • Лесен контрол-Може лесно да се превключва между пет температурни настройки.
 • Декоративни и енергийно ефективни
 • Уреда е с терморегулатор който поддържа зададената температура-използва 20% по-малко енергия от нагревателите с продължителна работа, като предлага енергийна ефективност и комфорт. Лесно се вписва в декорацията на стаята благодарение на елегантния си дизайн.
 • Има крачета за под и комплект за монтаж на стена. Може да се използва свободно стоящ или монтиран на стена с помощта на комплекта пластмасови крака и стойки за стена, включени в пакета.
 • Алуминиев X-образен нагревателен елемент и конвектори. В нашите нагревателни кабели се използва технология за покритие от калай. Дебелина на кабела: 2000-2500 Watt продукти; 3x1.50 mm2, 1000-1500 Watt продукти; 3х1,0 мм2
 • Размери: 45см височина/8см дебелина/90см ширина за модела 2000W; Размери: 70см ширина/8см дебелина/45см височина за модела 1000W
 • Модел 1000 вата за отопление до 12кв.м. и модел 2000 вата за отопление до 24кв.м. Изискването за топлина зависи от фактори като външна температура, топлоизолация на помещението, цикли на отваряне/затваряне на вратата. Посочените стойности са за средни условия с външна температура 5-10 градуса, поради което при изчисляване на мощността на нагревателя трябва да се вземат предвид тези фактори.
 • Произход: Турция
 • Вносител РЕМИ ДЕЛУКС ЕООД

 • 196.99лв.

Опции

купи на изплащане
12 x 0.00 лв.