Лира за Баня Ivigo Digital 5023 с термофлуид и терморегулатор

New Лира за Баня Ivigo Digital 5023 с термофлуид и терморегулатор

Лира за Баня Ivigo Digital 5023 с термофлуид и терморегулатор  ОТОПЛЕНИЕ НА БАНИ ДО 10-12 КВ.М.

ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ОТ 21,06,2023 ДО 30,06,2023 ИЛИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА!

Лира за баня с термофлуид и термостат Ivigo Digital EHR 5015. Отопление на бани и мокри помещения до 10-12 кв.м., 23 РЕБРА.

Енергоспестяване

Лирите за баня с термофлуид имат около 20-30% енергоспестяване спрямо лири за баня без термофлуид. Термофлуидът задържа топлината след изключване много по-дълго време. Също така термостатът допълнително пести от електроенергия позволявайки подържането на зададената температура.

Отопление и сушене

Освен че ефективно затопля околното пространство може да се използва и за сушене на кърпи, хавлии и дрехи. В сравнение с високоскоростните сушилни, радиаторът изсушава вашите дрехи и всички видове текстил, без да се износват.

✅ Ниска консумация на ток- само 600W

Заема малко пространство

Спестява място и може лесно да се монтира на стената. Осигурява отопление на различни температурни нива, според нуждите. Допринася за по-ниска консумация на енергия със своята икономична опция за отопление.

 

Повече кърпи

Лирите Ivigo са най-безопасните и подходящи нагреватели, които могат да се използват във влажна среда. Моделът EHR5015 има 15 ребра. Хавлиите и кърпите остават влажни дори през лятото и така предизвикват образуването на бактерии и гъбички. Нагревателите за кърпи İvigo премахват всички тези проблеми.

Електрическите радиатори за кърпи Ivigo са идеални за всяка баня и кухня, с елегантна функционалност и дизайн.

✅ Защита срещу прегряване, защита против замръзване

Електрически блокове, които са независими от централната отоплителна система и осигуряват употреба през четирите сезона. Радиаторите за кърпи предлагат атрактивно средство за отопление на кухни, перални помещения, спа центрове, сауни, басейни, зони за горещи вани и почти всяка стая, където комфортът е от първостепенно значение и пространството е ограничено. Ако искате да се увиете в лукса на топла кърпа, Ivigo е отговорът.

Електронно управление, режими Min-Eco max, висока топлинна ефективност, качествена боя

Терморегулатор с 3 нива на задаване на отопление: MIN, ECO и MAX.

Повърхностен процес: радиаторът е произведен в модерни инсталации чрез повърхностно почистване + фосфатиране, последвано от грунд на водна основа и електростатично прахово покритие, изпечен при 200°C без докосване допир от човек.
Обединена отоплителна група: дейонизирана вода + антифриз.
Стандарт за качество: CE, TUV, EN ISO 9001: 2015.
Безопасност: продуктът е преминал функционални тестове, проверка на непрекъснатостта на заземителния контур и тестове за високо напрежение

  • 370.00лв.
купи на изплащане
12 x 36.07 лв.