Смарт вентилатор кула с таймер Cecotec EnergySilence 6090

New Смарт вентилатор кула с таймер Cecotec EnergySilence 6090

Cecotec Energy Silence 6090 Skyline. 30” (76 см) Смарт вентилатор тип кула. Меден двигател. 45 W. 3 скорости. Таймер 120 минути. Осцилация/Въртене.


Технология EnergySilence: дълбоко усещане за чист въздух незабавно с максимална тишина и комфорт.

3Speed ​​​​функция: 3 скорости за регулиране на интензитета на въздушния поток (ниска-Night/Eco средна-Normal и висока-Turbo).

CopperEngine: изключителен 100% меден двигател с висока ефективност, надеждност и максимална издръжливост. Той интегрира системата за сигурност ThermoSafe, за да удължи полезния живот на вентилатора и да избегне инциденти и нежелани повреди.

CoolTimer: разполага с програмируем таймер до 120 минути, след което вентилаторът се изключва автоматично, за да ви осигури максимален комфорт по време на употреба и пести енергия.

RotateWind: режим на трептене/въртене на лопатките за осигуряване на по-голям ъгъл на проветряване и широка зона на свежест.

ElegantDesign: внимателен дизайн с елегантни линии и височина от 30 инча (76 см), за да се адаптира към декорацията на вашия дом. Освен това е много лек за лесно транспортиране и съхранение.

Health&Safety: отговаря на действащите разпоредби относно безопасността и опазването на околната среда, за да можете да се грижите за вашите близки и хората около вас.

EasytoMove: лесен за транспортиране и съхранение благодарение на дръжката за транспортиране.

Резултати за превод4-в-1 изпарителен охладител. Охлаждане, нагряване, йонизатор и функция на вентилатора. 12-литров капацитет. 3 скорости. Дистанционно. ЛСД дисплей. 500 м3 / ч въздушен поток. 8-часов таймер. EnergySilence PureTech 6500 от Cecotec. 4-в-1 ClimaCare: 4-в-1 изпарителен охладител с охлаждане, топлина, йонизатор и функция на вентилатора. AirFlow 500: Голям въздушен поток до 500 m³ / h за освежаване или отопление на помещенията по най-бързия и равномерен начин. HeatingTech: Технология, която превръща изпарителния охладител в нагревател с висока производителност. 12 L Capacity Pro: Резервоар за вода с голям капацитет с професионален капацитет от 12 L за продължителна употреба. IonFuncion: Включва йонизаторна функция, която възстановява естествения баланс и пречиства въздуха чрез положителни йонни емисии. SmartControl: Включва дистанционно управление за осигуряване на максимален комфорт, управлявайте го лесно от дивана или леглото. TouchControl: Дисплей с докосване и усъвършенстван дизайн за лесно управление. EcoMode: Режим, който позволява ефективно потребление и максимално спестяване със сметката за електричество. Режим на заспиване: Режим, специално проектиран за релаксиращи моменти и нощни часове. Функция за 3 скорости: Изберете скоростта и идеалната интензивност във всеки момент с нейните 3 регулируеми скорости. Функция за автоматично завъртане: Автоматично трептене на вътрешното острие до 120 °, за да предложи по-голям ъгъл на аерация и да увеличи зоната на свежест. Технология за овлажняване: Овлажнява околната среда, за да подобри качеството на въздуха и позволява използването на аромати във водата. TimeControl: LCD дисплей, много лесен за използване с до 8-часов таймер за избор на желаното време за работа. Индикатор за пълна вода: Индикатор за вода, който ви уведомява кога резервоарът е празен, за да гарантира правилното функциониране на продукта. Icepack: Включва водни охладители за подобряване на охлаждащата функция. EnergySave: Висока енергийна ефективност с ниска консумация, 80 W в режим на охлаждане. Система UltraSilence: Безшумна система с минимално ниво на шум <65 dB. AirPure: Включва сложна система за филтриране на прах и частици, за да диша по-чист въздух, без прашец, акари, вируси или бактерии. Преносим Plug & Play: Преносим за удобен и бърз транспорт.

  • 89.99лв.